Sfida Biznesi

Event management services for businesses.Past Events by this organizer:

The Power of 360 Feedback to increase Leadership Effectiveness at Work The Power of 360 Feedback to increase Leadership Effectiveness at Work Sep 13, 2018 Rruga Ismail Qemali Nr. 31,Tirana,Albania
Trajnim FALAS per Marketingun me Email Trajnim FALAS per Marketingun me Email Sep 20, 2018 Rr. Sulejman Pasha,Pall. 104,Apt. 14,Tirana,Albania
Si të ndërtoni faqen tuaj me WordPress Si të ndërtoni faqen tuaj me WordPress Dec 4, 2018 Rr. Perlat Rexhepi,Nd 19,Tirana,Albania
Uebinar: Si të administroni biznesin tuaj me Open Source dhe Nextcloud Uebinar: Si të administroni biznesin tuaj me Open Source dhe Nextcloud May 9, 2019 https://sfidabiznesi.com/uebinar-administroni-biznesin-open-source-nextcloud/
Powered by EventsFrame

Contact Event Organizer